PROFIL FIRMY REFERENCE LEKTORSKÝ TÝM GDPR


HR Share - Práce s TALENTY

Hlavní stránka »  BLOG »  HR Share - Práce s TALENTY


HR Share na téma práce s proběhlo 17.03.2016


Setkali jsem se společně v prostorách Impact Hubu v Brně. HR Share probíhal za velmi příjemné a uvolněné atmosféry :) Vzhledem k tomu, že se setkání konalo v den svatého Patrika, bylo vše laděno do této tematiky. Měli jsme kromě krásného zeleného klobouku i např. muffiny se zeleným krémem či trojlístky na jmenovkách :)
Zahájení akce začalo dle plánovaného harmonogramu, za což dodatečně chválím všechny přítomné, že na akci dorazili včas! :)

Celým setkáním nás provázela jako , která si připravila i krátké povídá o svatém Patrickovi. Následně jsme si vyslechli velice zajímavé přednášky předních odborníků na téma .
Nejdříve nám prozradila své zkušenosti paní při prezentaci nazvané „S FEI se nebudete nikdy nudit“. Následně nám představil zajímavosti pan při prezentaci nazvané „Zlaté rybky v rybníku talentů“, a dokonce nám přinesl ukázat i jejich ztvárnění motivačního kolečka pro zaměstnance. Velice zajímavá a inspirující pomůcka, že? Posledním odborníkem, který se s námi podělil o své zkušenosti z této oblasti byla paní , jejíž prezentace byla nazvána„Jak se z nás stávají lidé čtvrté generace“.
Po těchto třech velmi a inspirujících přednáškách následovala panelová diskuze, ve které samozřejmě vystupovali naši přednášející odborníci. Měli jste velké množství velmi zajímavých dotazů, které se velmi často rozvinuli v zajímavou diskuzi a o své zkušenosti se s námi podělili i další přítomní z publika. Vzhledem k tomu, že publikum bylo opravdu velmi příjemné a čerpalo informace od odborníků plnými doušky, rozhodli jsme se jej odměnit menšími dárky, o které se losovalo. Výhercům samozřejmě ještě jednou dodatečně gratulujeme :) Poslední příjemnou částí našeho setkání byl coffee break, kde jsme si mohli pochutnat na výborném občerstvení a ještě probrat aktuální nápady a dozvědět se ještě nějaké další inspirující myšlenky.

Nezapomeňte, že již příště pro Vás kromě HR Share připravujeme i , který bude následovat po coffee breaku. Smyslem Mind Sharu bude v menší skupince rozebrat a pomoci Vám vyřešit problém, o kterém ve skupině promluvíte. Kolegové Vám velice rádi pomohou a prozradí Vám, jak situaci řešili či jak by ji řešili :)
Příští setkání HR Share bude na téma a bude již v průběhu května! Proto nás nezapomeňte bedlivě sledovat na FB profilu a LinkedInu. Doufáme, že se opět brzy setkáme :)

Všem bychom ještě jednou rádi poděkovali za jejich účast a těšíme se na dalším setkání :) tým INC Consulting